Élet-Stílus

Amerikai módira is gyártunk Suzukit

Két elegáns, ugyanakkor sportos kivitelű járművön keresztül mutatta be a Suzuki a New York-i Autoshown az SX4 limuzint.

Street Sport, illetve touring Sedan néven két SX4-est állított ki a New York-i Autókiállításon a Suzuki. Ezekkel a modellekkel szerette volna megmutatni az új 2008-as SX4 limuzint a nagyközönségnek.

Nálunk a legsportosabb Suzuki SX4 1,6-os motort kap. Ezt az Egyesült Államokban kevesen tartanák elégendőnek ezért ott 2,0 literes 143 lóerős motort szerelnek a kocsikba.


Amerikai módira is gyártunk Suzukit 1

A 2008-as SX4 limuzin (fotó:vezess.hu)



Mind az SX4 Street Sport (kék), mid az SX4 touring Sedan (vörös) sportos kiegészítőkkel gazdagodott. A lökhárítókat kis spoilerrel toldották meg, és hangsúlyosabb küszöbökkel látták el az autókat, a Street Sport ezen felül egy szárnyat is kapott a csomagtartóra.

Szemben a touring 17 colos kerekeivel, a kék modellnél 18 colos felniket alkalmaztak, és a futóművet is keményebbre cserélték. Így a karosszéria is alacsonyabbra került.

Olyan kiegészítők teszik teljessé a képet, mint a méhsejtmintás, illetve ezüstdíszítésű hűtőmaszk, illetve a sárgára festett féknyergek. A Street Sport változat xenon fényszórókkal is büszkélkedhet. Belül mindkét kocsiban bőrborítást alkalmaznak, a vöröshöz világosbarna, a kékhez szürke anyagot választottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik