Élet-Stílus

Bundesliga: nyert a Werder, kikapott a Bayer

Tartja a lépést az éllovas Schalke 04 csapatával a Werder Bremen a német labdarúgó Bundesligában. A második helyen álló brémai gárda a 28. fordulóban legyőzte a vendég Nürnberget, s ezzel továbbra is két pont hátránnyal követi a gelsenkirchenieket a tabellán.

A másik vasárnapi mérkőzésen a Werderhez hasonlóan UEFA Kupa-negyeddöntős Bayer Leverkusen nagy meglepetésre kikapott hazai pályán a kiesés ellen küzdő Bochumtól. A gyógyszergyári csapat a nemzetközi porondon nagy ruhát kapott az Osasunától, és a bajnokságban is hamar komoly hátrányba került. A 22. percben nagyrészt a leverkuseni védelem gyermeteg hibáit kihasználva már 3-0-ra vezetett a vendégcsapat.

Michael Skibbe együttesének a tartását mutatja, hogy a gárda ekkor sem adta fel, de a második félidőben nem sikerült fordítania. A Bayer őrzi az ötödik helyét a tabellán, miután a közvetlen mögötte tanyázó Nürnberg a Werder otthonában egygólos vereséget szenvedett.


Bundesliga: nyert a Werder, kikapott a Bayer 1

Klose ezúttal sem lõtt gólt (dpa)


A brémaiak az UEFA Kupában sokkal jobban szerepeltek hét közben, mint a Leverkusen, és a bajnokságban továbbra is kétpontos a lemaradásuk a Schalkével szemben. Thomas Schaaf ennek ellenére nem lehetett maradéktalanul elégedett, hiszen a második félidőben a válogatott védő, Per Mertesackert térdsérülés miatt le kellett cserélni.

Bundesliga, 28. forduló:
Werder Bremen-1. FC Nürnberg 1-0
Gól:
Rosenberg (75.)

Bayer Leverkusen-VfL Bochum 1-4
Gól:
Kiessling (62.), illetve Haggui (8., öngól), Yahia (16.), Gekasz (22., 89.)
Kiállítva: Kiessling (80.)

Szombati meccsek:
Hannover 96-Bayern München 1-2
Hamburger SV-VfB Stuttgart 2-4
FC Schalke 04-Borussia Mönchengladbach 2-0
Hertha BSC-Arminia Bielefeld 1-1
Eintracht Frankfurt-FC Energie Cottbus 1-3
VfL Wolfsburg-FSV Mainz 05 3-2
Alemannia Aachen-Borussia Dortmund 1-4



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik