Élet-Stílus

Sdunek betegsége miatt marad el Klicsko meccse?

Német lapértesülés szerint Fritz Sdunek edző betegsége miatt marad el Vitalil Klicsko címmérkőzése a WBC bajnok Oleg Maszkajev ellen.

Az egykori kétszeres nehézsúlyú világbajnok június 2-án, Moszkvában küzdött volna meg a jelenlegi WBC világbajnokkal, azonban időközben nem várt akadály lépett elő: Vitalij – és Erdei Zsolt – trénere, Fritz Sdunek megbetegedett. „Minden világos volt, a szerződés készen állt. Nyolc héten keresztül beszéltünk, majd hirtelen Klicsko már nem tudta, mikor kerüljön sorra a mérkőzés” – magyarázta Maszkajev promótere, Dennis Rappaport.

Lapinformáció szerint Klicsko Sdunek edző állítólagos rákos megbetegedése miatt a mérkőzés többhetes elcsúszását ajánlotta, de Rappaport ezt nem fogadta el. Így most Maszkajevnek a nigériai Samuel Peterrel kell megküzdenie, viszont e mérkőzés győztesének az év végén ki kell állni az idősebb Klicskóval.

Mostanra kiderült, hogy Fritz Sdunek jobban van, és már el is hagyhatta a kórházat. Az események furcsa alakulása ellenére Vitalij Klicsko még a nyár folyamán vissza akar térni a ringbe egy felhozó mérkőzéssel. Az ellenfél személye egyelőre még kérdéses.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik