Élet-Stílus

Kényszerpihenőn Morientes

Fernando Morientes az első félidő hajrájában érkezett szerencsétlenül a földre, és kificamította a vállát. „Tizenöt napig rögzítenünk kell a vállát, ami annyit jelent, hogy legalább 3-4 hétig nem léphet pályára. Korábban már voltak hasonló sérülései, nem akarunk semmit sem elsietni, nagyon érzékeny az a terület” – nyilatkozta a spanyol válogatott orvosa, Genaro Borras.

spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

TABELLA: spanyol bajnokság


A spanyol pontvadászatban jelenleg negyedik helyen álló Valencia biztosan nem számíthat a rutinos csatárra a hétvégi Espanyol elleni bajnokin, és a Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Chelsea ellen is pótolniuk kell az idei kiírásban hét meccsen ötször eredményes Morientest. A Valencia április 4-én, majd 10-én csap össze az angol bajnokkal a négy közé jutásért.


Kényszerpihenőn Morientes 1

Idén már öt gólt lőtt a Bajnokok Ligájában (Getty)


A 30 éves futballista idén a bajnokságban 22 mérkőzésen lépett pályára, és 11 gólnál tart. Morientes nevére a kilencvenes évek végén, a Real csatáraként figyelt fel a közvélemény, később a Monacóban és a Liverpoolban is megfordult, majd tavaly nyáron visszatért hazájába, Valenciába.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik