Élet-Stílus

Tétmeccsre készül a Várhidi-csapat

Várhidi Péter szövetségi kapitány irányítása alatt az első tétmérkőzésére készül a magyar labdarúgó-válogatott: Európa-bajnoki selejtezőn Moldovát fogadja a Szusza Ferenc Stadionban.

Várhidi Péter a Végh – Csizmadia, Balogh B., Juhász R., Bodor – Vadócz, Tóth B., Tőzsér – Hajnal – Gera, Priskin összeállításban küldi pályára a magyar csapatot. A tatai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egyedül a betegségéből felépülőben lévő Gera Zoltán helye nem biztos a kezdő tizenegyben. Az angol légiós helyett Tisza Tibor, Farkas Balázs, Huszti Szabolcs vagy a szombati deréksérülése után már ismét teljes értékű munkát végző Rajczi Péter léphet pályára.

Az edző kifejtette, támadó játékot és mint minden meccsen, ezúttal is győzelmet vár együttesétől. Arról

Rendcsinálás Zalaegerszegen

A Zalaegerszeg vezetősége Sebők Vilmost gyenge teljesítménye, Sebők Józsefet pedig morális és súlyproblémái miatt felmentette a munkavégzés alól, míg az együttest 4 millió forintos, a szakvezetést szintén milliós nagyságrendű büntetéssel sújtotta.

Szélesi eltiltva

Három mérkőzésre eltiltották Szélesi Zoltánt, a Cottbus magyar légiósát, mert a március 16-án a Hertha ellen lefejelte a rivális egyik játékosát.

is beszélt, hogy Herédi Attila, aki szombaton látta a szerdai rivális Málta elleni összecsapását, hétfőn az edzőtáborban járt és beszámolt tapasztalatairól. Eszerint a kedden késő délután Budapestre érkezett vendégek várhatóan behúzódnak majd a tizenhatosuk elé és vélhetően védekező taktikát választanak.


Moldova – egy mérkőzéssel többet játszva, mint az előtte álló magyar válogatott – a csoport utolsó helyén tanyázik. A görögöktől 1-0-ra, a norvégoktól 2-0-ra, míg a törököktől 5-0-ra kapott ki, a máltiak (1-1) és a bosnyákok ellen (2-2) viszont pontot szerzett.

Magyarország és Moldova tétmérkőzésen még nem találkozott, a két csapat eddig három barátságos mérkőzésen mérte össze az erejét: 1999-ben és 2002-ben 1-1 végzett – mind a kétszer az Üllői úti pályán –, míg 2002 márciusában 2-0-ra nyertünk Kisinyovban. Várhidi Péter regnálása alatt a magyar válogatott kétszer nyert (Kanada és Lettország ellen) és kétszer kikapott (Ciprustól és Montegerótól).



Európa-bajnoki selejtező:
Magyarország-Moldova


Szusza Ferenc Stadion, szerda, 18:00 (Sport2)




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik