Élet-Stílus

Megbüntették a Chelsea-t és az Arsenalt

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi bizottsága egyaránt száz-százezer fontra büntette a Chelsea-t és az Arsenalt a két csapat egymás elleni Ligakupa-döntőjén történt incidens miatt.

A február 25-én rendezett cardiffi finálé ráadásában elszabadultak az indulatok: a 95. percben egy ártalmatlannak tűnő szituáció után hatalmas lökdösődés alakult ki a pályán, még a két edző is segített szétválasztani a játékosokat. A játékvezető három piros és két sárga lapot mutatott fel a tömegjelenet főszereplőinek. A kékektől John Obi Mikel, míg a túloldalról Kolo Touré és Emmanuel Adebayor mehetett idő előtt zuhanyozni.

A togói Adebayor hétezer fontot köteles befizetni a szövetség kasszájába, mert kiállítása után nem akarta elhagyni a játékteret. A televíziós felvételek alapján eltiltották Emmanuel Ebouét, az „ágyúsok” védőjét is, aki megütötte egyik ellenfelét, Wayne Bridge-et.

Még egy hír Angliából: kedden biztossá vált, hogy a március 10-én átadott új Wembley Stadion ad otthont a labdarúgó FA Kupa május 19-i döntőjének.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik