Élet-Stílus

Magyar Kupa: még semmi nem dőlt el

A Diósgyőr hazai pályán szerzett minimális előnyt a Zalaegerszeggel szemben a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az Újpest-Debrecen derbin nemcsak döntés, de gól sem született. A Fradi csütörtökön játszik.

Az MTK már múlt héten összecsapott a Kispesttel, és hazai pályán csak döntetlenre volt képes. Ez a párharc tehát nem dőlt még el, úgy ahogy a szerdaiak sem.

A Diósgyőr két góllal is vezetett már a ZTE ellen, és lett volna bőven alkalma bebiztosítani a továbbjutást. A harmadik hazai gól helyett azonban a vendégek találtak egyet, és ezzel a mutatott gyenge játék ellenére meg van minden esélyük a négy közé jutásra.

A Újpest-Debrecen párharc sajnos jócskán elmaradt a várakozásoktól. A két csapat első félidőben mutatott produkciójára a tragikus a megfelelő kifejezés. Helyzetecskék voltak ugyan itt is ott is, de igazi ziccert egyik alakulat sem tudott összehozni. A második félidőben is hiába reménykedtek a télies időben fagyoskodó újpesti drukkerek, a kedvenceik és az ellenfél is rengeteg hibával játszott. Az edzők cserékkel próbálkoztak, de ezek sem váltották be a reményeket, és így maradt a gólnélküli döntetlen.

Magyar Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés:
Diósgyőri VTK-ZTE FC 2-1

Újpest FC – DVSC-TEVA 0-0

Korábban játszották:
MTK Budapest-Budapest Honvéd 2-2

Csütörtöki meccs:
FTC (II. oszt.)-Vasas


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik