Élet-Stílus

Holyfield optimista, mint mindig

Vasárnap hajnalban a texasi Corpus Christiben idén először lép kötelek közé a négyszeres nehézsúlyú világbajnok Evander Holyfield, aki a remek rekorddal rendelkező Vinny Maddalone (27-3) ellen igyekszik bizonyítani.

Evander Holyfield (40-8-2) az utóbbi hetekben a botránykrónikák címoldalán szerepelt, ugyanis doppinggyanúba keveredett. A bokszoló a zaklatott körülmények ellenére sem mondta lesz a vasárnap hajnali mérkőzését, felkészülnek érzi magát, de mint mondta, keveset tud ellenfeléről.

“Nem tudok túl sokat róla. 27-3 a rekordja, de csak akkor derül ki, mennyit is ér, amikor belép a szorítóba, és megpróbál megverni engem. Néha azok a fickók, akikről nem tudsz semmit, a legrosszabbak, mert nem tudod, hogy mire lehet számítani. Nekem úgy kell szembe néznem az összecsapással, mintha ez lenne az utolsó. Ha így állok hozzá, jó leszek.” – nyilatkozta Holyfield, majd a jövője is szóba került.

“Még mindig azt gondolom, hogy ismét bajnok lehet, annak ellenére, hogy néhány ember mit mond. Az emberek majd rájönnek, hogy mire vagyok képes, mert igen, 44 éves vagyok, de a kor nem minden. George Foreman 45 fölött lett ismét bajnok. Én a bunyósok közül csak egy vagyok, aki azt hiszi, hogy a nehézsúly világbajnokává tud válni. Tudom, hogy ez egy kemény út lesz, de hajlandó vagyok, hogy megfizessen az út árát. Harcolok az idővel is, de fel fogok jutni a csúcsra. Ám ezen a hétvégén még Maddalone-val foglalkozom!”

A pénteki mérlegelésen Holyfield 98 kg, míg Maddalone 106 kg volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik