Élet-Stílus

Kikapott a Sopron az Euroligában

Az MKB-Euroleasing Sopron 75-62-es vereséget szenvedett az orosz Szamara otthonában a női kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének első összecsapásán. A párharc második meccse pénteken esedékes.

Jól kezdett az MKB-Euroleasing Sopron, remek csapatmunkájának köszönhetően egy ponttal meg is nyerte az első negyedet, ám a fordulást követően alaposan feljavult a hazaiak játéka. Az oroszoknál főként az amerikai Ann Wauters volt elemében, aki a félidőben egymaga 19 pontnál járt, míg társai összesen csak további 14-et szorgoskodtak össze.

A fordulást követően még nagyobb sebességre kapcsolt Igor Grugyin alakulata, és pillanatok alatt kilencpontos előnyre tett szert, amely ki is tartott a zárófelvonásig. Ezt a fórt nem adta ki a kezéből a hazai gárda és megnyerte az összecsapást. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc következő találkozójátt pénteken játsszák Sopronban.

Női Euroliga negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Szamara (orosz)-Sopron 75-62
Pontok:
Wauters 23, Lawson 13, Korsztyin, Walker 11-11, Sztyepanova, Valdemoro 6-6, Haynie 3, Artyesina 2, ill. Matovic 22, Gorbunova 14, Branzova, Károlyi 8-8, Cserny 6, Horváth, Kocsis 2-2.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik