Élet-Stílus

A Bajnokok Ligája Tippjáték szabályzata

A játék menete
A játékban részt vehet minden regisztrált személy. A játékban nem vehetnek részt a Sanoma Budapest Zrt. (továbbiakban Szervező), és a Netrix Kft. dolgozói, és azok hozzátartozói.

A játék időtartama: 2007. február 9. – 2007. május 23.

A játék során előre meg kell tippelni a 2006-2007. évi UEFA Bajnokok Ligája egyenes kiesési szakaszának eredményeit. Az eredményes tippekért pontot kapnak a játékosok. A győztes csapat vagy a döntetlen eredmény eltalálásáért meccsenként 3, az eredmény pontos megtippeléséért pedig további 5 pont jár. A tippeket egészen a meccsek kezdetéig lehet módosítani.

A játékba az indulásától kezdődően folyamatosan be lehet szállni , tekintet nélkül arra, hogy az egyenes kiesési szakasz egyes meccseit már lejátszották. A lejátszott mérkőzésekre a játékos már nem tippelhet, azokért pontot nem kaphat.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Az eredményeket csak regisztrált játékosaink tippelhetik meg. Kérjük, hogy a regisztráció során valós adatokat adjon meg, mivel az esetleges nyereményekről a megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni. Az FN korábban regisztrált felhasználóinak csak be kell lépniük és már tippelhetnek is.

A tippjátékba történő regisztrációval a felhasználók hozzájárulnak, hogy adatlapjukon a következő információk bárki által megtekinthetőek legyenek: felhasználónév, lakhely (település), regisztráció időpontja, pontjainak száma, helyezés a csoportmeccses fordulóban (ha játszott a korábbi tippjátékban), helyezés a VB tippjátékban (ha játszott a korábbi tippjátékban), mely ligákban vesz részt és az adott ligában hányadik helyen áll.

Tippjátékunkra történő regisztrációval a játékos egyben a FigyelőNet regisztrált felhasználójává válik és hozzájárul ahhoz, hogy hétköznapokon, napi egy alkalommal hírlevelet küldjön a FigyelőNet a részére. A hírlevélről később bármikor le lehet iratkozni.


Ligák

A játékosok létrehozhatnak játékos csoportokat, ún. ligákat. A ligáknak bárki tagja lehet, akit egy másik tag meghívott és a meghívó levélben kiküldött jelszóval aktiválja a ligatagságát. Az első ligába történő belépés után a felhasználó a liga tagjává válik. A felhasználók így játszhatnak barátaikkal és ismerőseikkel is.

A ligákban a játékosok ugyanúgy játszanak, mint a tippjátékban. A tippjátékban összegyűjtött pontok érvényesek a ligákban is. A ligákban viszont lehetőség van arra, hogy a többi ligataggal összehasonlítsa megszerzett pontjait.

Egy játékos bármennyi ligának tagja lehet.

Ligákat a nyolcaddöntők visszavágóinak kezdetéig lehet létrehozni. Ennek határideje: 2007. március 6. 12 óra.


Nyeremények

Minden meccsen a legtöbb pontot elérő játékos nyer egy EA Games (www.electronicarts.hu) által felajánlott Bajnokok Ligája 2006-2007 játékot. Pontegyezőség esetén a nyertest kisorsoljuk. A játékok platformját a nyertes meghatározhatja.

Az összesített pontszámok alapján az első tizenhárom helyezett FN felfújható fotelt kap ajándékba. Pontegyezőség esetén a nyertest sorsoljuk.

A legmagasabb átlagpontszámot elérő liga Electronicarts játékcsomagot kap ajándékba, amely 11 játékot tartalmaz. A játékok platformját a nyertes liga tagjai meghatározhatják. Pontegyezőség esetén a nyertest sorsoljuk


További rendelkezések

A nyeremények kisorsolásán az adott játékfordulóban résztvevők vesznek részt. A nyeremények kisorsolása a Sanoma Budapest Lapkiadó ZRt. székhelyén (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) történik.
A nyerteseket a játék során megadott e-mail címen értesítjük. A nyeremények csak személyesen vehetők át. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.
A nyeremények után fizetendő adók és járulékok a Szervezőt terhelik, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazási költség, útlevél költsége, postai szolgáltatások díja) őket terhelik.

A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényt jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot módosítsa, felfüggessze vagy meg is szüntesse.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vállalja a felelősséget a játék során felmerülő technikai problémákért, különös tekintettel, a megadott e-mail cím (kliens) esetleges meghibásodásaiért.

A játék szervezői a játék végeredményével kapcsolatban fellebbezést nem fogadnak el, azzal kapcsolatos minden jogi út kizárva.

A játékban kizárólag magyarországi állandó lakhellyel rendelkező személyek vehetnek részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik