Élet-Stílus

Ballack nem törődik a kritikákkal

A Chelsea nyáron igazolt német középpályását az utóbbi hónapokban rengeteg kritika érte, a napokban az egykori angol válogatott, Alan Shearer támadt Michael Ballackra, aki azonban nem foglalkozik a személyét érintő kijelentésékkel.

A középpályását a nyáron igazolta le az angol bajnok, ám Ballack egyelőre adós maradt azzal a teljesítménnyel, ami miatt a nyáron megvásárolták a Bayern München csapatától. Ennek ellenére élvezi a tréner, Jose Mourinho bizalmát a német válogatott alapembere.

„Mondhatnak, amit akarnak”

A napokban Alan Shearer fakadt ki Ballack ellen. Véleménye szerint a világ egyik legjobb támadó középpályásának tartott német nem tesz meg mindent a siker érdekében. A középpályás válasza természetesen nem sokat váratott magára: „Nem érdekel, hogy az emberek mit írnak vagy állítanak rólam. Shearer mondhat, amit akar, ilyen az élet.”

„Az utóbbi két évben bajnokságot nyert a csapat, érthető, hogy magasak az elvárások az új játékosokkal szemben. Úgy érzem jól beilleszkedtem a csapatba, és a társaim, illetve a tréner is elismeri az itt végzett munkámat” – nyilatkozta a Daily Mirrornak Ballack, aki szerint még egy kis időre van ahhoz szükség, hogy csúcsformába kerüljön.

A Chelsea jelenleg hat ponttal van lemaradva a listavezető Manchester United mögött. „Nagyon nehéz dolgunk lesz, ha meg akarjuk védeni a címünket, de még játsszunk velük hazai pályán egy meccset” – tette hozzá a német középpályás.

Cáfol a München

A csapathoz kapcsolódó hír továbbá, hogy a Bayern München vezetősége cáfolta a sajtóban megjelent híreket, melyek szerint tárgyaltak volna Jose Mourinho képviselőjével. Mint ismert, a bajorok új trénere, Ottmar Hitzfeld egyelőre kizártnak tartja, hogy a szezon végeztével meghosszabbítsa szerződését, és ezért a sajtóban megindultak a találgatások, hogy ki követheti a bajorok kispadján. Hétfőn német és angol lapok is arról számoltak be, hogy Mourinho lehet az egyik jelölt, ezt azonban a München vezetősége közleményben cáfolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik