Élet-Stílus

Ilyés júliusig biztosan marad Szegeden

Ilyés Ferenc, a Pick Szeged és a magyar férfi kézilabda-válogatott bal átlövője június 30-ig biztosan Szegeden marad – hangzott el a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

A bajnokságban jelenleg második együttes vezetői elmondták, Ilyés menedzsere, Szörnyi Attila a csapat által adott hétfői határidőig arról tájékoztatta őket, hogy a játékost egy – általa meg nem nevezett – dubaji klub szeretné júliusig szerződtetni. A Pick-Szeged az anyagi szempontból kedvező, 60 ezer eurós ajánlatot ugyanakkor visszautasította.

A szegediek elmondták, a válogatott, a klub és a játékos érdekeit figyelembe véve határoztak úgy, hogy nem engedik el egy, a magyarnál gyengébb bajnokságba. Egyben kijelentették, hogy kérni fogják a magyar szövetséget, segítsen kialakítani egy megfelelő szabályozást a játékosok érdekeit figyelmen kívül hagyó menedzserek káros tevékenységének megfékezésére.

Ilyés hangsúlyozta, hogy június 30-ig szerződés köti a Pick Szegedhez, s addig – amennyiben lehetőséget kap rá – mindent megtesz a gárda sikeres szerepléséért. A távolabbi jövőjéről ugyanakkor nem hajlandó beszélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik