Élet-Stílus

Ramon Calderón maradt a Real elnöke

Ramon Calderón immár jogilag is a Real Madrid elnökének tekintheti magát, miután az illetékes bíró úgy döntött, hogy nem vehetők figyelembe az elnökválasztásra postán beérkezett szavazatok.


A presidente július óta egészen mostanáig gyakorlatilag csak ideiglenes elnöknek számított, mivel az egyik vesztes rivális – Juan Miguel Villar Mir – bíróság előtt megtámadta a választási végeredményt arra hivatkozva, hogy a végelszámolásnál figyelembe kellene venni a postán elküldött voksokat is, ez esetben pedig nem Ramon Calderón a győztes.

Az illetékes madridi bíró viszont úgy döntött: az ellenőrizhetetlenség miatt érvénytelennek tekintendő a postán beérkezett tíz és fél ezer szavazat. Mindez azt jelenti, hogy Ramon Calderón maradt a Real Madrid elnöke, aki kezdettől fogva arra hivatkozott, hogy nem személyesen leadott voksokról van szó, ennél fogva eredetiségük megkérdőjelezhető.

A nyári elnökválasztáson Ramon Calderón 8 344 szavazatot kapott, a második Juan Palaciosnál 246-tal, Juan Miguel Villar Mirnél pedig 1642-vel többet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik