Élet-Stílus

Új edző készíti fel De La Hoyát a szupermeccsre

Oscar De La Hoyát Freddy Roach, a bokszvilág egyik legelismertebb edzője fogja felkészíteni a Floyd Mayweather elleni májusi csatára.

A mexikói–amerikai sztár hosszú évek óta Floyd Junior édesapjával, Floyd Mayweatherrel edz, de már a májusi mérkőzés kihirdetése óta kérdéses volt, hogy a sztárpáros együtt készülhet-e a következő megmérettetésre. De La Hoya elmondta, hogy döntésének oka nem Floyd Senior kétmillió dolláros követelése, hanem a kényelmetlen szituációk elkerülése volt. Hozzátette, hogy már régóta első számú jelöltje a Manny Paquiaot is a legnagyobbak közé emelő Roach volt.

De La Hoya, aki nagyon bízik új edzőjében, kiemelte, hogy a választásban döntő fontosságú volt, hogy egy jó elemző készségű trénert akart a sarkában tudni, aki mellett csak az ellenfélre kell koncentrálnia.

„Muszáj nyernünk, csak a győzelem számít. Floyd Mayweather a súlycsoportoktól független ranglisták legjobbja, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Hatalmas mérkőzésre számítok, nagyon sok múlik azon, hogy Mayweather milyen taktikával fog kiállni Oscar ellen. Mi egy pörgős meccset szeretnénk látni” – nyilatkozta Freddy Roach.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik