Élet-Stílus

Ronaldo-ügy: nincs egyezség!

A korábbi hírekkel ellentétben mégsem sikerült megállapodnia egymással a spanyol Real Madrid és az olasz AC Milan képviselőjének a kétszeres világbajnok Ronaldo átigazolásának ügyében.

„Nincs egyezség. Mi hétmillió eurót ajánlottunk, a madridiak nyolcat akartak. Egyelőre még a fizetési kondíciókban sem állapodtunk meg. Kedden folytatjuk a megbeszélést” – mondta Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke, a Bernabeu-stadionból kijövet. Az olasz elöljáró Ramon Calderón Real-elnökkel és Pedrag Mijatovic klubigazgatóval igyekezett dűlőre jutni.

Mindeközben Carlo Ancelotti, a milánóiak edzője hétfőn úgy nyilatkozott, nagyon reméli, hogy Ronaldo hamarosan csatlakozik a Milan keretéhez. Az olasz klub és Ronaldo egymás között már megegyezett: a brazil 6 millió euróért 18 hónapra szerződik Milánóba, és ehhez az összeghez hozzájönnek a játékos reklámjogainak értékesítéséből befolyó pénzek, amelyeket – szemben a spanyol sztárcsapattal – az AC Milan teljes egészében átenged Ronaldónak.

A támadó a múlt héten már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, és a doktotorok mindent rendben találtak nála. Ancelotti úgy véli, hogy nagy hasznát venné az utóbbi időben Madridban gyakran mellőzött labdarúgónak. „Az ő problémája nem az volt az elmúlt egy-két évben, hogy egy kicsit elhízott, hanem az, hogy elvesztette motivációját. Nincs különösebben jó erőállapotban, de ez érthető, az edzéseken ugyanis nem tudott igazán lelkesen készülni, miután kikerült a kezdők közül. Ezzel együtt még mindig nagyszerű játékos” – így az olasz tréner.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik