Élet-Stílus

Moggi öngyilkos akart lenni

Lucioano Moggi, az olasz másodosztályba visszasorolt Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatója bevallotta: az elmúlt hónapokban többször foglalkozott az öngyilkosság gondolatával.



“Úgy éreztem, nincs semmi értelme az életemnek. Ezekben a nehéz pillanatokban a hit segített abban, hogy ne kövessek el öngyilkosságot” – nyilatkozta Juventus korábbi vezetője az Italia1 nevű kereskedelmi televíziónak adott interjújában.

Lucioano Moggi a tavaly nyári németországi világbajnokság előtt kirobbant olasz bundabotrány egyik kulcsfigurája volt. Bebizonyosodott, hogy játékvezetőket kényszerített arra, a Juventus számára kedvezően fújják a sípot. Ezenkívül abba is beleszólása volt, hogy melyik játékvezetők működnek közre a torinói együttes bajnoki mérkőzésein.

Moggit az Olasz Labdarúgó Szövetség öt évre eltiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtől. Lapértesülések szerint a dél-olasz Agropoliban található középiskola igazgatója február elejére meghívta Moggit, hogy tartson előadást az olasz futballról a diákoknak. A tanulók és szüleik tüntetéseket szerveztek Moggi ellen, ezért az intézmény vezetője visszavonta az invitálást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik