Élet-Stílus

A REAC nyerte a terembajnokságot

A tavalyi elsőségét megvédve a REAC csapata nyerte a Tippmix teremlabdarúgó-bajnokságot, miután a döntőben két góllal legyőzte a Tatabánya csapatát.

A kedvezőtlen időjárás, illetve az azzal összefüggő balesetek miatt módosult a programja a II. Tippmix teremlabdarúgó-bajnokság szombati debreceni fináléjának. Az MLSZ tájékoztatása szerint a pécsiek Hajdúszoboszlóról indultak reggel Debrecenbe, de a buszuk karambolozott. Személyi sérülés ugyan nem történt, a hosszas helyszínelés miatt azonban a tervezettnél később érkezett meg a csapat. Hasonlóan járt a későbbi győztes REAC is, amely Budapestről indult, de az M3-as egy szakaszát kamionbaleset miatt lezárták, így az együttesnek vissza kellett fordulnia és kerülő úton tudott csak eljutni Debrecenbe.

A két csoportból első helyen a Debrecen és a százszázalékos MTK, másodikként pedig a REAC és a Tatabánya biztosította be a helyét az elődöntőben. Az addig hibátlan kék-fehérek meglepetésre kikaptak a címvédőtől, és a másik ágról is a csoportjából másodikként továbblépő együttes került be a döntőbe. Szerencséje volt a Tatabányának a már négyes csoportban is, hiszen csak a jobb gólaránya miatt lett második, és az elődöntőben is melléjük szegődött Fortuna. A hazai pályán játszó Debrecennel döntetlenre végeztek a rendes játékidőben, a büntetőknél pedig jobban céloztak.

A finálé rendkívülien izgalmas, látványos focit hozott: a Tatabánya lőtte a meccs első gólját, de a címvédő hamar fordított, és a szünetben már náluk volt az előny. A második játékrészben mindent megpróbált a Komárom-megyei csapat, de egyenlítenie már nem sikerült, így a második Tippmix teremlabdarúgó-bajnokságot is a REAC nyerte.

Tippmix teremlabdarúgó-bajnokság, döntő:
REAC-Tatabánya 5-3
Gólok:
Polonkai, Kovacsics, Nyerges, Torma, Sallai illetve Kouemaha, Balogh, Weisz

A torna végeredménye:
1. REAC
2. Tatabánya
3. Debrecen
4. MTK

Ajánlott videó

Olvasói sztorik