Élet-Stílus

Drogba szerint önző Sevcsenko

Az angol bajnoki címvédő elefántcsontparti támadója beszólt társának, a mélyen a várakozások alatt teljesítő Andrij Sevcsenkónak. Didier Drogba szerint az ukrán csillag nem viselkedik csapatjátékosként.

“Az ő oldaláról nem érzem a a hajlandóságot az együttműködésre.” – nyilatkozta a The Sunnak Drogba, aki szerint túl sokat aggódik ukrán társa. “Mindenki felkapta arra a fejét, amikor kiderült, hogy 30 millió angol fontért igazolta le az egyesület. Ő görcsösen próbálja bebizonyítani, hogy nem volt kidobott pénz ez a hatalmas összeg.”

“Nem érzem, hogy mindent megtenne a csapatért.” – folytatta Drogba. “Pedig nem vagyunk ellenfelek, hiszen a Chelsea idén kétcsatáros szisztémában játszik. Össze kellene dolgoznunk, ha én passzolok, akkor elvárom, hogy később visszakapjam tőle a labdát. Tavaly ez remekül működött Hernan Crespóval, sajnos Sevcsenkóval nem ez a helyzet. Nagy kár, hiszen a csapat látná a hasznát, ha össze tudnánk dolgozni. Tudom én, hogy nehéz helyzetben van, próbáltam őt megérteni, de azt tudomásul kell vennie, hogy a csapat sikere a legfontosabb.” – kritizálta ékpárját Drogba.

Az elefántcsontparti klasszis az idei szezonban már 21 gólt szerzett a Chelsea színeiben, a nyáron az AC Milantól megvásárolt Sevcsenko egyelőre csak nyolcnál tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik