Élet-Stílus

Priskin újabb vetélytársat kapott

Az angol Premier League sereghajtója, a Priskin Tamást is a soraiban tudó Watford megszerezte Steve Kabbát a Sheffield Unitedtől.

A Watford 500 ezer fontot fizetett 25 éves csatárért, aki 46 mérkőzésen 18 gólt szerzett a Sheffield United színeiben. Kabba – aki korábban a Crystal Palace-ban is megfordult – két és fél éves szerződését írt alá a Watfordnál, és már a hétvégi, West Ham elleni kupameccsen bemutatkozhat az új csapatában.


“Gyors, gólérzékeny játékosról van szó, aki jobb teljesítményre képes annál, mint amit eddig kihozott magából” – így a watfordi edző, Aidy Boothroyd.

“Ha a Watford a 15. helyen fejezi be a bajnokságot, valamint Kabba 25 gólt szerez, akkor mondhatjuk, hiba volt elengedni őt” – élcelődött az üzletkötést követően Neil Warnock, a sheffieldiek menedzsere.

A Watford magyar csatára, Priskin Tamás a januári átigazolási időszakban három új riválist kapott a támadóposzton, Kabba mellett ugyanis korábban Moses Ashikodit és Will Hoskinst is leszerződtette a Watford, amely a 20., utolsó helyen áll tabellán, és már csak a csoda mentheti meg a kiesésétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik