Élet-Stílus

AC Milan: Seedorf marad, Ronaldo jöhet

A holland Clarence Seedorf szerződést hosszabbított az olasz AC Milan labdarúgócsapatával, Ronaldo átigazolására viszont továbbra is várni kell, a milánóiak ugyanis még mindig nem jutottak egyezségre a Real Madriddal a brazil csatár szerződtetésének ügyében.

Az új kontraktus értelmében Seedorf 2011. június 30-ig lesz az olasz klub játékosa. A 30 éves középpályás 2002 nyarán érkezett Milánóba, 2003-ban Bajnokok Ligája- és Európai Szuperkupa-győzelmet aratott a lombard csapattal, a következő évben pedig olasz bajnok és kupagyőztes volt. Seedorf az egyetlen olyan futballista a világon, aki három különböző együttessel is megnyerte a legrangosabb európai kupasorozatot: mielőtt az AC Milannal BL-t nyert volna, az Ajaxszal, valamint a Real Madriddal is felért a csúcsra. A holland az idei szezonban 19 mérkőzést játszott a Serie A-ban, és ezeken öt gólt szerzett.

Hogy Seedorf a jövőben egy csapatban rúgja-e a labdát Ronaldóval, egyelőre kérdéses, hiszen az AC Milan és a Real Madrid továbbra sem jutott dűlőre a brazil csatár átigazolásának ügyében. Milánóban persze nem mondtak le Ronaldóról, és a vezetők újra tárgyalóasztalhoz ülnek majd a királyi egylet képviselőivel. “Szeretnénk végleg megegyezni a spanyolokkal” – nyilatkozta Adriano Galliano, a piros-feketék alelnöke. Lapértesülések szerint a 30 éves brazil csatárért – aki Fabio Capello irányítása alatt csak elvétve játszik – tízmillió eurót kér a Real, ám a milánóiak nem szeretnének ennyit fizetni érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik