Élet-Stílus

Világbajnok hátvédet igazolt a Milan

Massimo Oddo, a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott hátvédje a Laziótól az AC Milanhoz szerződött. Lapjelentések szerint a római klub 7,5 millió eurót kap a 30 éves játékosért.

Az olasz hátvéd a szezon során már több alkalommal is jelezte, hogy a milánói együttesnél képzeli el a jövőjét – ahol ifiként is játszott –, és a tréner törölte is a nevét a keretből a hétvégi Lazio–Milan összecsapást megelőzően. Mindez arra engedett következtetni, hogy hamarosan megszületik az egyezség.

Napok óta zajlottak a tárgyalások a két egyesület között, de sokáig úgy tűnt, hogy nem jutnak közös nevezőre a felek: a római csapat elnöke, Claudio Lotito hosszú ideig nem volt hajlandó engedni az előre kikötött árból, de lapjelentések szerint végül megelégedett a Milan által felkínált 7,5 millió euróval. Oddo szerződése eredetileg 2008-ig szólna.

A védő 2002-ben érkezett Veronából, korábban pedig a Monza és a Nápoly együttesében szerepelt. Az idei bajnoki kiírásban 15 alkalommal lépett pályára, és öt gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik