Élet-Stílus

Lyonba szerződött Milan Baros

Az Olympique Lyon együttesében folytatja pályafutását a cseh válogatott támadó. A megállapodás részleteit a felek egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Milan Baros jelenleg az Aston Villa csapatát erősíti, de az angol élvonalban általában csak csereemberként számít rá az együttes trénere. Összesen 10 alkalommal volt kezdő a csatár, és mindössze egyetlen egy gólt szerzett a Premier League 2006/2007-es kiírásában.

Az Olympique Lyonnál ismét Gerard Houllier irányítása alatt dolgozhat Baros, akit a francia szakember szerződtetett le az FC Ostravától a Liverpoolhoz. A 25 éves támadó három teljes szezont lehúzott az Anfield Roadon, de valamilyen oknál fogva nem tudta a válogatottban mutatott formáját (53 mérkőzés, 30 gól) klubszinten megismételni.

A tavalyi kiírásban már az Aston Villában kergette a labdát Baros, akiért a hírek szerint 9 millió fontot fizetett a birminghami egyesület. A Lyon nem tudni mennyi pénzt áldozott a támadóra.

A francia bajnok már egyszer lecsapott a januári átigazolási időszakban: a CS Sedan középső hátvédjét, Nadir Belhadjot szerződtették le, majd azonnal vissza is adták kölcsönbe a francia pontvadászat sereghajtójának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik