Élet-Stílus

Mourinho: törékeny a csapat

A sokszor túlságosan is heves Jose Mourinho, a Chelsea menedzsere higgadtan vette a tudomásul, hogy együttese sima, 2-0-s vereséget szenvedett a Liverpool elleni angol bajnoki rangadón. A hazai pályán fellépő "vörösök" szűk húsz perc alatt eldöntötték a találkozót.


“A mérkőzés előtt arra számítottam, hogy legalább 15-20 percig kihúzzuk kapott gól nélkül, és ezzel elbizonytalanítjuk a hazaiakat, hát sajnos ez nem jött össze” – nyilatkozta a portugál szakvezető, aki a Chelsea – szerintünk széteső – játékát értékelve megjegyezte: “Amikor ilyen törékeny a csapat, és a labdarúgók mentálisan sincsenek a csúcson, nehéz magabiztosnak lenni. A második félidőben már jobban játszottunk ellenfelülnknél, a Liverpool azonban jól védekezett és nagy önbizalommal futballozott.”


A másik edzővel, Rafa Benítezzel madarat lehetett volna fogatni a mérkőzés után. “Remek munkát végeztünk és megérdemelt győzelmet arattunk” – mondta a Liverpool spanyol mestere. “Hárommal több pontunk van most, és elégedett vagyok a helyzettel. Az Arsenal és Manchester United is jön még hozzánk, van önbizalmunk és jól is játszunk, tehát nincs mitől tartanunk” – tette hozzá Benítez, aki szombaton – akárcsak Mourinho a Chelsea-nél – századszor ült bajnoki mérkőzésen jelenlegi csapata kispadján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik