Élet-Stílus

Szerződést bontottak Détárival

A Magyar Labdarúgó Szövetség kezdeményezésére hétfőn szerződést bontottak Détári Lajossal, aki tavaly márciustól az októberben lemondott Bozsik Péter szövetségi kapitány segítője volt az A válogatott mellett.

Az egykori világválogatott az Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint egyezséget kötött Kisteleki Istvánnal, a szervezet elnökével. Ennek értelmében idő előtt felbontották az idén novemberig szóló kontraktust. Détári Lajos háromhavi járandóságát kapja meg az MLSZ-től, s ugyanennyiről lemondott.

Détári Lajos tavaly március 16-án került a magyar labdarúgó válogatotthoz Bozsik Péter szövetségi kapitány segítőjeként. A csapat Eb-selejtezőkön mutatott produkciója után a szövetség nem fogadta el a kapitány szakmai évértékelőjét novemberben, és ezért Bozsik lemondott posztjáról. Détári akkor úgy nyilatkozott, hogy marad, de a jövőjéről végül most született döntés.

Lapunk telefonon elérte Détárit, aki azonban nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. Elmondása szerint „túl friss” még az élmény.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik