Élet-Stílus

Teremfoci: remekelt az Újpest és a Kaposvár

A Kaposvár és az Újpest együttese százszázalékos teljesítménnyel jutott a téli teremlabdarúgó-bajnokság debreceni döntőjébe, a Sopron, illetve a Pécs pedig csoportmásodikként ment tovább.

Szombaton két selejtezőcsoport küzdelmeire került sor Zalaegerszegen, a városi sportcsarnok műfüves pályáján. Délelőtt a házigazda ZTE, a Honvéd, a Sopron és a Kaposvár csapott össze. Az utóbbi csapat valamennyi mérkőzését megnyerte, ezzel az első helyen jutott tovább. A másik három gárda azonos pontszámmal végzett, közülük jobb gólkülönbségének köszönhetően a Sopron készülhet a fináléra, a hazai pályán fellépő Zalaegerszeg pedig utolsó lett.

Délután az Újpest villogott: a Pécs együttesét 1-0-ra, a Győrt 6-1-re, a Vasast pedig 4-1-re győzte le, azaz a Kaposvárhoz hasonlóan hibátlan teljesítménnyel szerezte meg a csoport első helyét. Leginkább Tisza Tibor volt elemében, a lila-fehérek csatára három mérkőzésen öt gólt szerzett. A másodikként a hatpontos Pécs masírozott a döntőbe, a Vasas és a Győr két vereséggel és egy döntetlennel zárt.

A selejtezők második felvonására január 21-én, Miskolcon kerül sor a Diósgyőr, a Vác, a REAC, az MTK, illetve a DVSC, a Paks, a Tatabánya és az FC Fehérvár részvételével. A döntőt január 27-én, a debreceni Főnix-csarnokban rendezik.

Teremlabdarúgó-bajnokság
Zalaegerszegi selejtező:

Honvéd-Sopron 3-1
Kaposvár-Zalaegerszeg 2-1
Sopron-Zalaegerszeg 5-1
Kaposvár-Honvéd 2-1
Kaposvár-Sopron 1-0
Zalaegerszeg-Honvéd 4-2

Végeredmény:
1. Kaposvár 9 pont
2. Sopron 3 (6-4)
3. Honvéd 3 (6-7)
4. Zalaegerszeg 3 (6-9)

Vasas-Győri ETO FC 1-1
Újpest FC-Pécsi MFC 1-0
Pécsi MFC-Vasas 2-1
Újpest FC-Győri ETO FC 6-1
Újpest FC-Vasas 4-1
Pécsi MFC-Győri ETO FC 4-3

Végeredménye:
1. Újpest FC 9
2. Pécsi MFC 6
3. Vasas 1 (3-7)
4. Győr 1 (5-11)

(Mindkét csoportból az első kettő jutott tovább)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik