Élet-Stílus

Mourinho a vezetőket kritizálja

Jose Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a klub irányítói nem támogatják átigazolási törekvéseit.

“Megneveztem azokat a futballistákat, akiket a január végéig tartó átigazolási időszakban szerződtetni szerettem volna, de egyikük sem jöhet” – mondta a portugál szakember a negyedosztályú Wycombe Wanderers ellen 1-1-es döntetlennel végződött szerdai Ligakupa-mérkőzés után. “A klub döntött úgy, hogy nem jöhet senki, ezt a döntést nem nekem kell megmagyaráznom. Én szívesen igazolnék új játékosokat, de nem lehet. A Chelsea nem az enyém, én csak egy edző vagyok, akinek azt kell csinálnia, amit mondanak neki.”

A The Sun című bulvárlap szerint Roman Abramovics, a klub tulajdonos-elnöke elégedetlen Mourinho szerződtetési politikájával, ezért csak annyi új futballista érkezését engedélyezi, amennyi távozik a csapattól.

A tréner a jövőjéről nem árult el semmi konkrétumot. “Az én sorsom nem érdekes, a Chelsea a fontos. Az a lényeg, hogy a klubnál minden rendben legyen, a többi nem számít.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik