Élet-Stílus

Marad Angliában Sevcsenko

A Chelsea ukrán támadója határozottan cáfolta egy interjúban azokat a sajtóban felreppent híreket, melyek szerint távozna a Stamford Bridge-ről.

„Nem akarok sehova sem eligazolni. A Chelsea játékosa vagyok, nem érdekel sem a Real Madrid, sem más egyesület” – nyilatkozta a Gazzettának Andrij Sevcsenko, az ukrán válogatott csatára, aki nyáron 30 millió fontért érkezett az AC Milantól az angol bajnoki címvédőhöz.

A véleménye szerint csak az újságírók találják ki ezeket a történeteket, és neki nem áll szándékában elhagyni a Ligakupa elődöntőjében a negyedosztályú Wycombe Wanderers ellen csak döntetlenre képes csapatot. A negyedosztályú rivális korábban már elbúcsúztatta az élvonalbeli Charlton Athleticet és Fulhamet. Sevcsenko szerda este nem kapott lehetőséget Jose Mourinhótól.

A Serie A-ban a gólokat számolatlanul lövő csatárnak a Premier League-ben nem igazán megy. Mindössze háromszor volt eddig a bajnokságban eredményes Sevcsenko, aki szeretné minél hamarabb visszaküzdeni magát a londoniak kezdőcsapatába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik