Élet-Stílus

Bizonytalan Beckham jövője

A Real Madrid egyelőre nem hosszabbította meg angol futballsztárjának, David Beckhamnek a nyáron lejáró szerződését. A játékos szóvivője szerint még nem dőlt el a középpályás sorsa.

“Beckham a szezon után távozik, nem újítjuk meg a kontraktusát” – jelentette be Predrag Mijatovic. Később a sportigazgató már úgy nyilatkozott, hogy a szavait félrefordították: “A szerződést valóban nem újítottuk meg, egyelőre.” A klub elnöke is sietett tompítani Mijatovic kijelentéseit. Ramon Calderón a szóvivőjén keresztül közölte, hogy még semmi nem dőlt el.

A futballista szóvivője Simon Oliveira is hasonlóan nyilatkozott szerdán. Elmondása szerint a csütörtökön újra tárgyalóasztalhoz ülnek a felek, de azt is hozzátette, hogy január elseje óta más klubok képviselőivel is kapcsolatba léptek.

A Real a hírek szerint kétéves szerződést kínált az angol válogatott egykori kapitányának, aki azonban az idénybeli 25 meccséből mindössze hét alkalommal szerepelt a királyi gárda kezdőcsapatában. A 2003-ban Madridba érkezett, 31 éves klasszis képviselője még kedden azt mondta, hogy Beckhamnek számos kérője akad Amerikából, Olaszországból, de hazájából, Angliából is, ám nem szándékozik elhagyni a Realt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik