Élet-Stílus

Geráéktól igazolt a West Ham


A kieső helyen szerénykedő West Ham United első körben 1,5 millió fontot fizet a 28 esztendős középpályásért, illetve további 250 ezret utal át a birminghami együttes számlájára, amennyiben sikerül kiharcolnia a bennmaradást, vagy ha kiesése esetén Quashie segítségével visszatér az élvonalba. A skót válogatott középpályás, aki 30 mérkőzésen csupán egy gólt lőtt a West Brom színeiben, három és fél évre kötelezte el magát a londoni klubhoz.


Mint azt Tony Mowbray, a WBA menedzsere elmondta, a Quashie-ért kapott pénzt új játékosokra költi, a skót Hibernianben szereplő Scott Brownt és Kevin Thompsont szeretné a csapatához csábítani.

A West Hamnél nagyon örülnek Quashie érkezésének. Alan Curbishley vezetőedző úgy nyilatkozott, bár az új fiúnak nem lesz bérelt helye a kezdőben, azaz ugyanúgy meg kell majd harcolnia a helyéért, mint bármelyik másik labdarúgónak, ugyanakkor a rutinjával és elszántságával nagy hasznára lehet a bennmaradásért küzdő “kalapácsosoknak”.


A West Ham jelenleg a 18. helyen áll, négy pont a lemaradása az élvonalbeli tagságot jelentő 17. pozícióban tanyázó Wigannel szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik