Élet-Stílus

Az Inter cáfolja Figo távozását

Az olasz Inter cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint Luis Figo, a csapat sztárja a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását.

“A mai napig nem kaptunk még ajánlatot érte, és a pletykák, amelyek az elmúlt napokban elterjedtek Figo lehetséges eligazolásáról, minden alapot nélkülöznek” – olvasható az olasz klub honlapján. “Szükségünk van rá, mindenféleképpen kitölti az idény végén lejáró szerződését” – erősítette meg Roberto Mancini vezetőedző az egyik ázsiai lapnak.

Az elmúlt héten az al-Ittihad egyik illetékese még arról számolt be, hogy a 34 éves korábbi aranylabdás már alá is írta a megállapodást, melynek értelmében nyárig nyolcmillió dollárt kap. Az Inter jelenleg Bahreinben edzőtáborozik, ahol a napokban barátságos mérkőzést játszik a helyi válogatottal.


Az olasz listavezetővel kapcsolatos hír, hogy Alvaro Recoba még legalább három hétig nem léphet pályára vádlisérülése miatt. Az uruguayi légiós a Torino és a Fiorentina elleni bajnokit, illetve az Empoli elleni Olasz Kupa-negyeddöntő első találkozóját is kihagyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik