Élet-Stílus

FTC: a tavaszi működés biztosított

A tavaszi szezonra biztosított a Ferencváros labdarúgócsapatát fenntartó Zrt. működése, ami azt jelenti, hogy a zöld-fehérek végig tudják játszani a bajnokságot a másodosztályban.


Az MTI-nek a klubtól származó információi szerint hétfőig valamennyi játékos és alkalmazott pénzhez jut, az elmaradt fizetések törlesztése már a karácsonyi ünnepek előtt elkezdődött. A vezetők folyamatosan tárgyalnak a futballistákkal a szerződések módosításáról, tizenhárman már elfogadták az új feltételű megállapodásokat is.

Dámosy Zsolt klubelnök a ferencvárosiak hivatalos honlapján közzétett éves beszámolójában minden kintlévőséget beszámítva mintegy 800 millió forintos tartozásról írt. A helyzet rendezésére 400 milliós konzorcium felállítását tervezte, amelyből végül 120 milliós jött létre. Mindeközben a csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi folytatásra. Az első gyakorlásról a távozó Bognár Zsolt és a próbajátékon lévő Tímár Krisztián mellett Balog Zoltán, valamint Bojan Lazics is hiányzott. A védő hétfőn csatlakozik a kerethez, a szerb középpályás viszont csak később áll edzésbe, jelenleg a hazájában van, az ünnepekre készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik