Élet-Stílus

Nagyobb baj nélkül megúszta a Watford kapusa

A Watford finn portása súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a hétfői bajnoki meccsen, de szerencsére az első orvosi vizsgálatok szerint nincsen komolyabb baja. A Newcastle otthonában pontokat hagyó Manchesternél két hétre kidőlt a sorból Louis Saha.

Antti Niemi a Fulham elleni bajnoki mérkőzés 52. percében a fejére esett miután tisztázni próbált egy beívelést. A kapust nyolc percen keresztül ápolták a pályán, majd kórházba szállították.

A Watford által kiadott közlemény szerint Niemit már haza is engedték, és az orvosok szerint nem szenvedett maradandó sérülést. “Nagyon aggódtunk Niemiért. Borzalmas volt visszanézni a jelenetet, de szerencsére nincs nagy baj, csak a nyaka sérült meg. Azt egyelőre nem tudom, hogy mikor játszhat újra, de jelenleg az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön.” – nyilatkozta a Chris Coleman, a Watford trénere.

A Manchester United francia támadóját a Newcastle elleni bajnoki mérkőzésnek a 30 percében le kellett cserélni. Louis Saha feltehetően két hetet lesz kénytelen kihagyni ágyéksérülése miatt, de Sir Alex Ferguson ezzel kapcsolatban egyelőre nem akart találgatásokba bocsátkozni.

A francia sérülése a decemberben “kölcsönbe vett” Henrik Larsson szereplésének az esélyeit növeli. A veterán svéd támadó a Helsingbörg csapatától érkezett március közepéig a ManU-hoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik