Élet-Stílus

Ferguson nagy versenyfutásra számít

Az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a listavezető Manchester United két pontot veszített Newcastle-ben, ennek ellenére a csapat menedzsere nem dühöngött a lefújás után, sőt, készséggel elismerte, hogy az ellenfél rászolgált a döntetlenre.

Sir Alex Ferguson higgadtan nyugtázta, hogy együttese két pontot elherdált Newcastle-ben, és ezzel nagy szívességet tett az üldöző Chelsea-nek.


“A két gólunk mellett három óriási helyzetet is kihagytunk, Giggs, Saha, valamint Pak is ziccert hibázott. A lehetőségeink alapján nyernünk kellett volna, bár az is igaz, hogy a roppant harcosan és eltökélten játszó Newcastle United rászolgált a döntetlenre” – nyilatkozta a manchesteriek edzője.

A “vörös ördögök” jelenleg hét ponttal vezetnek a címvédő Chelsea előtt, ugyanakkor ez a különbség már kedd este négypontosra olvadhat, amennyiben Jose Mourinho legénysége győzni tud – a felthetőleg Király Gáborral felálló – Aston Villa vendégeként.

“Jó lenne, ha most nem hét, hanem kilenc ponttal vezetnénk, de nem aggódom. Sok van még hátra a bajnokságból, mind a két csapat hullajt majd pontokat. Egy biztos: a Chelsea-nek az idén nem lesz olyan könnyű dolga, mint az elmúlt két évben volt. Komoly riválisai vagyunk a londoniaknak, szerintem nagy versenyben dől el a bajnoki cím sorsa!” – jelentette ki Ferguson, aki legalább két hétig nem számíthat a hétfő este ágyéksérülést szenvedett gólerős támadójára, a francia Louis Sahára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik