Élet-Stílus

Bakiparádé az angol bajnokságban

A Fulham a 93. percben mentett pontot a kieső helyen tanyázó, a héten edzőváltáson átesett Charlton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szerda esti találkozóján. A második hazai gól meglepő és mulatságos körülmények között született.

Alan Pardew szerdán mutatkozott be új csapata, a Charlton kispadján, és nem sok hiányzott ahhoz, hogy győzelemmel debütáljon. Legfeljebb egy perc.


A házigazda Charlton egy félidőn át őrizte minimális előnyét, a hosszabbítás harmadik percében azonban kapitulált: egy beadás után a védők nem tudtak felszabadítani, Queudrue pedig a jobb alsó sarokba küldte a labdát, ezzel pontot mentett a Fulhamnak.

A szemfüles McBride révén egyébként a vendégek jutottak előnyhöz a 13. percben, a Charlton azonban a szünetig fordított: előbb Ambrose, majd Darren Bent volt eredményes. A második hazai találat minden bizonnyal visszaköszön majd a szilveszteri bakiparádékban is. Történt, hogy Bocanegra és Rosenior között a labda a Fulham kapuja felé gurult, a két védő egymásra várt, végül egyikük sem próbált meg menteni, majd érthetetlen okból mindketten megálltak. S miközben a hátvédek egymással vitatkoztak, Bent ott termett, és a kapuba lőtt.


A második félidőben a Charlton leginkább már csak az eredmény tartására összpontosított – és a végén erre rá is fizetett. A 20. fordulót követően a Fulham a 12., míg a Charlton a 19., utolsó előtti helyen áll.

A linkre kattintva nézze meg a Bentről és McBride-ról készített klippet!


Premier League 20. forduló:
Charlton Athletic-Fulham 2-2 (2-1)
Gól:
Ambrose (19.), D. Bent (45.), ill. McBride (13.), Queudrue (93.)

Korábbi eredmények:
Blackburn-Liverpool 1-0
Bolton-Newcastle United 2-1
Everton-Middlesbrough 0-0
Manchester United-Wigan 3-1
Chelsea-Reading 2-2
Tottenham-Aston Villa 2-1
West Ham-Portsmouth 1-2
Watford-Arsenal 1-2
Sheffield United-Manchester City 0-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik