Élet-Stílus

Holyfieldet akarja Barrett

Az amerikai Monte Barrett egy, a boxingtalk szaklapnak adott interjújában kijelentette, hogy örömmel ringbe lépne a többszörös nehézsúlyú világbajnok, Evander Holyfield ellen.

Monte Barrett (31-5-0) neve talán sokak számára nem hangzik kifejezetten ismertnek, de kijelenthetjük, hogy az egyik legalulértékeltebb bokszoló a mai királykategóriában, hiszen rendre megnehezíti az elit mezőny dolgát, elég csak Joe Mesire, Hasim Rahmanra vagy Nicolay Valuevre gondolni.

Van valami ellenfél jelenleg kilátásban a számodra?
– Nemrég együtt ebédeltem Don Kinggel, és megmondtam neki, hogy össze akarok csapni Holyfielddel, és mindketten egyetértettünk abban, hogy ez egy nagyszerű csata lehetne minden szemszögből. Remélem, hogy Murad Muhammad és King is meg tudnak majd egyezni, mert ez egy igazán parázs csata lehetne két kitűnő harcos között.

Legutóbb, mikor Evanderrel beszéltem, és említettelek neki, akkor nem támogatta az ötletet, ugyanis mindenképp olyan mérkőzésen szeretne ringbe lépni, ami közelségbe hoz számára egy címmérkőzést. Te hogy látod a helyzetet?
– Én címmérkőzéseken léptem ringbe a legutóbbi két találkozómon. Holyfield mindig azt mondja, hogy olyanokkal akar megmérkőzni, akikkel háborút vívhat, és akik nem félnek odaállni egy igazi küzdelemre. Nos, a stílusunk sokban megegyezik, így ő is jobban járna, ha egy komoly próbatétel elé kéne állnia, mielőtt világbajnoki meccset vív.

Feltételezem, hogy nem a Holyfield elleni mérkőzés az egyetlen célod. Neked mi a szándékod a továbbiakban?
– Bárki, aki komoly kihívást jelenthet a számomra. Van még 1-1,5 évem a karrieremből, ami még 3-4 mérkőzést jelent. Több név is szóba került, mint pl: DaVarryl Williamson vagy Larry Donald. Nagyszerű évek akarok 2007-ben csinálni, én nem fogok féléveket kihagyni. A 2007-es év az enyém lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik