Élet-Stílus

Újabb edzőváltás a Premier League-ben

Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Charlton Atletic, illetve a csapat edzője, Les Reed. A helyét a West Hamtől elküldött Alan Pardew veszi át.

Reed a Middlesborough-tól szombaton elszenvedett 2-0-s vereséget követően állt fel az utolsó előtti helyen álló együttes kispadjáról. A trénert eredetileg a csalódást okozó Iain Dowie helyére állították november közepén, de az egykori pályaedző sem volt képes csodákra a csapattal, és 41 nap után megköszönték a munkáját.

A Middlesborough jelenleg hétpontnyira van a bennmaradást jelentő helytől, és egyre nagyobb a veszély, hogy hét év élvonal után eggyel lejjebb kerülnek.

A klub vezetése máris megtalálta az utódját a West Ham Unitedtől december 11-én menesztett Alan Pardew személyében, aki három és fél évre kötelezte el magát. “Óriási szerencsénk volt, hogy egy ilyen kaliberű szakembernek jelenleg nem volt szerződése, és ezért nagyon gyorsan cselekedtünk.” – olvasható a klub első emberének Richard Murray-nak a közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik