Élet-Stílus

Új vezetőedző Győrben

Január 1-től Klement István a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő Győri ETO FC vezetőedzője. A szakember a gyenge szereplés miatt elküldött Pajkost váltja a kispadon.

A tréner megbízatása egyelőre határozatlan időre szól. Klement két évig irányította a junior csapat szakmai munkáját (vezetésével a gárda egy ezüst- és egy bronzérmet nyert), majd 2006 őszétől az előző vezetőedző, Pajkos János segítője volt. Korábban játékosként elsősorban kiscsapatoknál, a második illetve harmadik osztályban szerepelt, és edzői képesítés megszerzése után sem lépett feljebb. Ez lesz az első élvonalbeli munkája.

A 47 éves tréner a labdarúgó csapat honlapján kiadott közlemény szerint egész életében, és tizenhat éves edzői pályafutása alatt arra készült, hogy az élvonalban dolgozhasson.

Pajkos december 5-én távozott a csapat vártnál gyengébb szereplése miatt. Az általa vállalt ötödik-hatodik hely megszerzése egyelőre nem sok esélye van a csapatnak. A győriek azóta egy bajnokit játszottak, és Reszeli Soós István szakmai igazgató irányításával 3-0-ra kikaptak. Az ETO 17 forduló után a 12. helyen állnak a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik