Élet-Stílus

Elnézést kért Mourinho (videó)

Jose Mourinho, a Chelsea portugál trénere bocsánatot kért az Everton csapatától, és külön a támadó Andy Johnsontól a hétvégi bajnoki mérkőzést követő kijelentései miatt.

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

Videó: a meccs összefoglalója

Jose Mourinho azzal vádolta meg a csatárt, hogy direkt dobta el magát a tizenhatoson belül, hogy egy büntetőt harcoljon ki a vasárnapi Goodison Parkban lejátszott találkozón. A televíziós visszajátszásokból kiderült, hogy a Chelsea védője, Boulahrouz hátulról kicsit meglökte Johnsont, aki átesett Hilario kapuson.

Az Everton azzal fenyegetőzött, hogy hivatalosan is panaszt tesz az angol szövetségnél (FA), de Mourinho szerdán a Chelsea hivatalos honlapján megjelent közleményben elnézést kért az érintett felektől.

“Először is szeretném leszögezni, hogy nagyon tisztelem a klubot, David Moyes-t (a csapat trénere) és a játékosait. Ezért is szeretek ellenük játszani, különösen a Goodison Parkban, ahol mindig remek a hangulat. Másodszor el szeretném mondani, hogy egyszer sem neveztem csalónak Andy Johnsont, akit remek játékosnak tartok, és nem használtam sértő szavakat vele kapcsolatban, nem úgy mint más edzők az én játékosaimmal szemben. Videón visszanéztem az esetet, és el kell ismernem Misterr Halsey, a játékvezető bizony jó döntést hozott.”

Eredménytelen nyomozás a vesztegetési ügyben

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy komoly eredmény nélkül fejeződnek be a vizsgálatok az angol labdarúgó vesztegetési botrányban – értesült az MTI. John Stevens, a Scotland Yard korábbi főnyomozója az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) felkérésére azt vizsgálta, történtek-e szabálytalan kifizetések egy-egy futballista átigazolása alkalmával. A nyomozó 2004-ig visszamenőleg összesen 362 gyanús átigazolást kezdett el vizsgálni, elmondása szerint azonban már csak legfeljebb 17 esetben van esély arra, hogy terhelő bizonyítékokat talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik