Élet-Stílus

Indianapolis: otthon, édes otthon

Az NFL hétfő esti mérkőzésén az Indianapolis megőrizte hazai veretlenségét, miután 34-16-ra legyőzte a Cincinnati legénységét.

A rájátszást már korábban kiharcoló Colts hetedik hazai mérkőzését is győzelemmel abszolválta, legutóbb a Cincinnati távozott vereséggel a RCA Dome-ból. Peyton Manning, a hazaiak irányítója ezúttal is remekül játszott, 282 yardot passzolt, és pályafutása során 15. alkalommal osztott ki egy mérkőzésen négy TD-átadást. Carson Palmer, a Bengals quarterbackje ennél jóval szerényebb teljesítménnyel rukkolt ki (176 yard, 0 TD-passz), az Indianapolis védői négyszer is leterítették.

Ennek ellenére a vendégek a harmadik negyed elejéig jól tartották magukat, a Colts Marvin Harrison harmadik touchdownjával lépett meg, és később még Reggie Wayne is a célterületen belülre jutatta a labdát. A találkozót végül Adam Vinatieri, illetve Shayne Graham mezőnygólja foglalta keretbe. Az Indianapolis két vereség után nyert újra, ezzel 11/3-ra igazította a mutatóját, s már megnyerte az AFC Déli csoportját. A Cincinnati 8/6-tal a második a kvartettjében, továbbra is harcban áll a playoff-szereplésért. Az alapszakasz hátralévő részében a Denverrel és a Pittsburgh-gel méri össze az erejét.

NFL, 15. játékhét, hétfő esti mérkőzés:
Indianapolis Colts-incinnati Bengals 34-16

Ajánlott videó

Olvasói sztorik