Élet-Stílus

NHL: újabb súlyos Rangers-vereség

Az előző fordulóban elszenvedett 9-2-es vereség után ismét hatalmas pofont kapott a New York Rangers együttese, miután hazai pályán 6-1-re kikapott a New Jersey Devilstől az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

Az általában védekezésben jeleskedő Devils-nek ezúttal a csatárjai is kitettek magukért: Patrik Elias és Szergej Brylin is két-két góllal terhelte meg a Rangers kapuját. A győzelemhez a támadók remeklése mellett a rutinos Martin Brodeur is kellett, aki 35 kapujára érkező lövést hárított.

Az Ördögök az idei szezonban már harmadszorra csaptak össze a Parkőrökkel, de vasárnapig mind a két találkozót elveszítették. A kiütéses győzelemmel feljöttek két pontra az Atlanti csoport éllovasa, a Rangers mögé, amely ötször nyert sorozatban, mielőtt kétszer is csúnya zakóba szaladt bele.

“Nem érdemes túl sokat elemeznünk a történteket, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy az elmúlt 48 órában hol hibáztunk. Egy lépéssel mindig az ellenfél mögött jártunk, és ez gyors letámadásokhoz, kiállításokhoz, és emberelőnyös gólokhoz vezetett.” – nyilatkozta Brendan Shanahan a New York-iak ásza.

A Nashville hosszabbításban verte Kimmo Timonen emberfórban szerzett találatával a St.Louis-t, a Chicago pedig hazai pályán nyert egy góllal a Coloradóval szemben.

NHL, alapszakasz, 74. játéknap
St. Louis Blues-Nashville Predators 1-2 hosszabbítás után
Chicago Blackhawks-Colorado Avalanche 2-1
New York Rangers-New Jersey Devils 1-6

Ajánlott videó

Olvasói sztorik