Élet-Stílus

Megbánta, hogy ütött Carmelo Anthony

Bocsánatot kért a szombati, New Yorkban kitört verekedésben való részvételéért Carmelo Anthony, az NBA-mesterlövészek listájának denveri éllovasa.

Az incidensre a Knicks-Nuggets találkozó (100-123) utolsó előtti percében került sor, amikor a New York-i Mardy Collins durván lebirkózta gyűrűre törő ellenfelét. Csakhamar óriási tömegverekedés alakult ki a két csapat játékosai között, néhányan még a nézők közé is kiestek, s a videofelvételek alapján Anthony ököllel arcon vágta Collinst. A bírók mind a tíz játékost kiállították.

A hazaiak szerint a denveri edző szándékosan provokálta őket azzal az udvariatlan gesztussal, hogy a tetemes előny és a biztos győzelem ellenére pályán hagyta minden sztárját, mivel “tönkre” akarta verni riválisát.

“Elnézést kérek a szurkolóktól, a klubtól, az NBA-től és a családomtól, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam őket. Épp a múlt héten nyitottam meg az ifjúsági központomat Baltimore-ban, erre a srácok azt látják, hogy verekszem a pályán. Nagyon sajnálom, nem ilyen példakép akarok lenni.” – mondta a 31,6 pontos átlagnál tartó klasszis.

A büntetést illetően Anthonynak nem lehetnek illúziói, mivel 2004-ben az emlékezetes detroiti “bunyó” után a főkolompos Ron Artestet az egész idényre eltiltották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik