Élet-Stílus

Lampard beszólt Lehmann-nak

A hétvégi londoni derbi után az Arsenal német kapusa kemény kritikát fogalmazott meg Frank Lamparddal szemben. Az angol középpályás válasza nem sokat késett.

Lampard szerint a német válogatott első számú kapusa mindenkivel lekezelően bánik, és senkit nem tisztel a pályán. „Ezt nem csak én gondolom így” – nyilatkozta a középpályás. Ezt megelőzően Lehmann azt vágta a Chelsea klasszisának a fejéhez, hogy a mérkőzések folyamán mindig mindenkit sérteget.

Lehmann nagyképű

Lampard a The Sun című lapnak bevallotta, hogy felfokozott érzelmi állapotban a találkozók során, illetve azt követő sajtótájékoztatókon sok minden elhangozhat, de ezeknek a kijelentéseknek nem szabad különösebb jelentőséget tulajdonítani.

A Chelsea karmestere a lapnak nyilatkozva arról is beszámolt, hogy a napokban ugyanabban a londoni étteremben ebédelt, mint Lehmann. „Pár méterre ült tőlünk, és amikor távozni készült, még ahhoz sem vette a fáradtságot, hogy köszönjön nekünk.”

Hétközi csaták

A szóváltás után mindkét játékos a pályán bizonyíthat szerda este: a Chelsea a Newcastle United együttesét fogadja, és egy esetleges győzelemmel csökkentheti lemaradását a listavezető Manchester Uniteddel szemben. Az Arsenal pedig feljöhet akár a harmadik helyre, amennyiben idegenben megveri a Wigan Athleticot.

Jelenleg a címvédőnek 8 pontos a hátránya Sir Alex Fergusonékkal szemben, az Ágyúsok pedig csak a hatodik helyen állnak 18 egységgel lemaradva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik