Élet-Stílus

Curbishley a West Ham élén

A jövőben Alan Curbishley irányítja az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United együttesét. Az előző menedzsert, Alan Pardew-t a gyatra eredmények miatt menesztették a klubvezetők.

“Nagyon örülök. Kiváltságnak érzem, hogy ezért a klubért dolgozhatok. A legfontosabbnak azt tartom, hogy mihamarabb elinduljunk felfelé a tabellán” – nyilatkozta a három évre szóló szerződést kötő szakember, aki korábban másfél évtizeden át irányította Charlton Athetic csapatát.

Eggert Magnusson, a West Ham elnöke szerint Curbishley érkezése “nagy nap” WHU életében. “Őszintén mondom, nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozott hozzánk. Alan játékosként már sokat tett a West Ham-ért, és érzelmileg kötődik a klubunkhoz. A Charltonnál fantasztikus munkát végzett, a futballvilág nagy tisztelettel beszél róla” – bókolt az izlandi üzletember, aki a gyatra eredmények miatt hétfőn útilaput kötött Alan Pardew talpára.

Alan Curbishley játékosként is megfordult a West Ham Unitedben, 1975 és 1979 között erősítette a “kalapácsosokat” – most edzőként segítheti a klubot, amely a 17. forduló után a 18., kiesőhelyen szerénykedik a Premier League tabelláján. A 49 éves menedzser szombaton, a listavezető Manchester United ellen debütál az új csapata kispadján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik