Élet-Stílus

Visszavonul Tyson legyőzője

A brit nehézsúlyú óriás, Danny Williams (36 győzelem – 6 vereség) úgy nyilatkozott a szombat esti, Audley Harrisontól elszenvedett brutális vereséget követően, hogy vélhetően utoljára láthatták ringben.

A szombati mérkőzésen az olimpiai bajnok Audley Harrison visszavágott a tavalyi pontozásos vereségért, és csúnyán helybenhagyta az egykor Mike Tysont is kiütő “Brixtoni Bombázót”. A 33 esztendős, 120 kilós Williams ezt követően meglepő bejelentést tett.

“Ez volt az utolsó lehetőség, hogy láthattátok Danny Williamst a ringben.” – mondta a fekete óriás. “Beszélnem kell a családommal és az apámmal, akinek hatására lekezdtem bokszolni, de azt hiszem, hogy tényleg ez volt az utolsó.”

“Audley hihetetlenül éles volt, teljesen máshogy bokszolt, mint az első találkozásunk alkalmával, nagyon ügyesen használta ki a méretéből adódó előnyét. Nehéz lesz bárkinek is legyőzni, ha így folytatja.” – mondta legyőzőjéről Williams.

Habár Williams nem teljesítette apjának tett ígéretét, nem sikerült bajnoki címet szereznie, de az bizonyos, hogy ő volt minden idők egyik legjobb brit nehézsúlyú ökölvívója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik