Élet-Stílus

Mourinho nem tart MU-tól

Jose Mourinho, a Chelsea portugál edzője az Arsenal elleni - 1-1-es döntetlent hozó - rangadó után úgy nyilatkozott, bár a Manchester United előnye tetemes, a "vörös ördögök" még nem nyerték meg a bajnokságot, a nyolcpontos különbség ledolgozható.

Jose Mourinho az Arsenal elleni rangadó után higgadtan nyilatkozott. A Chelsea szakvezetője elégedett volt a döntetlennel, szerinte igazságos eredmény született vasárnap a Stamford Bridge-n, majd hozzátette, a csapata és a listavezető Manchester United között meglévő különbség tetemes, ugyanakkor nem ledolgozhatatlan.

“Ferguson biztosan nagyon boldog most, hiszen elbuktunk két pontot, ugyanakkor nagyon téved, ha azt hiszi, már megnyerték a bajnokságot” – tért rá Mourinho a Manchester Uniteddel vívott bajnoki versenyfutásra. A Chelsea menedzsere továbbá megjegyezte, bár jobban örülne, ha a csapata állna az első helyen, a jelenlegi helyzet sem keseríti el, sőt, élvezi a küzdelmet. “A nyolc pont nem kevés, de hosszú még a szezon, ledolgozható a hátrányuk. Szerdán a Newcastle ellen játszunk, és azon a meccsen – nem lebecsülve az ellenfelet – ötre olvasztjuk a különbséget. Nem tartunk a Manchestertől, szerintem a Stamford Bridge-n legyőzzük Ferguson gárdáját” – üzent Mourinho.

Miközben a portugál edző a nagy riválissal foglalkozott, Gilberto Silva, az Arsenal középpályása a Chelsea labdarúgóit kritizálta. “Nem szép, amit csinálnak. Szinte minden általuk elkövetett szabálytalanság után hárman vagy négyen körbeveszik a játékvezetőt, így igyekeznek nyomást gyakorolni rá. Ez minden, csak nem sportszerű, hiszen ők is tudják, a bíró azon van, hogy a lehető legjobban végezze a munkáját” – mondta a brazil.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik