Élet-Stílus

Meglopták Platinit Budapesten

Szombat este Kisteleki István, az MLSZ elnöke fogadást adott a Puskás Ferenc temetésére megjelent világnagyságok tiszteletére. Az ünnepség része volt az is, hogy közülük néhányan – többek között Platini és Blatter - egy névre szóló, ezüstből készült Puskás Ferenc-emlékérmet kapott.

A meghívott külföldi vendégek egybehangzó véleménye az volt, hogy a búcsú méltó volt Puskás emlékéhez, igaz, a vége azért amolyan “magyaros” lett – írja az nb1.hu.

A Puskásról dokumentumfilmet készítő stáb a számos sztárvendég közül felkérte Michel Platinit is, hogy mondjon néhány gondolatot Öcsi bácsiról. A háromszoros aranylabdás természetesen örömmel mondott igent a felkérésre, és a díszvacsorát félbeszakítva – Lamperth Mónika és Orbán Viktor között foglalt helyet – ment el a riporterekkel a New York kávéházban hevenyészve felállított stúdióba.

Mire visszatért, asztaláról eltűnt az a Puskás-emlékérem, amelyet névre szólóan kapott néhány perccel korábban, és amelyet külön erre az alkalomra veretett az MLSZ. Kisteleki István, a szövetség elnöke természetesen sajnálkozását fejezte ki a történtek miatt, és megígérte: a legrövidebb időn belül egy másik érmét küldet Platininek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik