Élet-Stílus

Chelsea: Sevcsenko kész a távozásra

Andrij Sevcsenko kész elhagyni az angol Chelsea-t, amennyiben nem illeszkedik bele José Mourinho menedzser elképzeléseibe.


Már hetek óta beszédtéma, hogy az ukrán csatár esetleg visszatér az AC Milanhoz, a Chelsea-ben ugyanis nem megy neki a játék, nem is találja a helyét a csapatban. A nyáron 30,8 millióért megvásárolt aranylabdás labdarúgó a bajnokságban csak három gólt lőtt, a BL-ben pedig csak egyszer, kedden a Levszki Szófia ellen volt eredményes.

„Londonban otthon érzem magam, és szívesen maradnék évekig a Chelsea-nél, de sajnos a játékom nem nagyon passzol Mourinho taktikájához. Amennyiben nem változik a helyzet, készen állok arra, hogy összecsomagoljam a cuccaimat. Nem esem kétségbe, ha nem illek bele az edző elképzeléseibe, visszatérek Olaszországba, és bebizonyítom, nem felejtettem el futballozni” – nyilatkozta a BBC weboldalának Sevcsenko.

A helyzetet némileg bonyolítja, hogy Adriano Galliani, az AC Milan klubigazgatója hétfőn leszögezte, Sevcsenko biztosan nem tér vissza a csapatához. Úgy fogalmazott, hogy az ukrán támadó januári visszatérése „nem lehetséges, sőt lehetetlen”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik