Élet-Stílus

Újra a kezdőben Beckham

Több mint egy hónap után kap újra helyet a Real Madrid kezdőcsapatában David Beckham: az angol sztár szerdán, a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája összecsapáson szerepelhet majd az első perctől.

A népszerű középpályás november 10-én, a harmadosztályú Ecija ellen játszott spanyol Király Kupa-összecsapáson volt tagja legutóbb a madridiak kezdő tizenegyének. A mostani szezonban az együttes 20 tétmeccséből mindössze hat találkozón várhatta a kezdő sípszót a pályán.

A 31 éves sztár nehezen élte meg, hogy Fabio Capello edző hanyagolja őt, s elterjedt, biztosan nem hosszabbítja meg 2007 nyarán lejáró szerződését.

Sajtóhírek szerint kérőkben sincs hiány. Beckhamet az amerikai profiligában szereplő Los Angeles Galaxy, valamint több angol klub is szívesen látná, de legutóbb szóba került, hogy az olasz Internazionalénál folytatja majd pályafutását.

Capello mostani döntése valószínűleg nem nyugtatja meg teljesen Beckhamet, hiszen a szerdai találkozónak tulajdonképpen nincs tétje, a spanyol csapat ugyanis már biztosan a második helyen zárja a E csoport küzdelmeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik