Élet-Stílus

Brewster visszatér

A WBO korábbi nehézsúlyú világbajnoka, Lamon Brewster készen áll visszatérni a kötelek közé, miután a szemsérülése rendbejött.


Sokáig nem hallatott magáról az amerikai bokszoló, aki az áprilisi mérkőzésén a világbajnoki öve mellett majdnem a szeme világát is elveszítette, retinaleválása miatt komoly műtéten esett át.


Lamon Brewster egy nyilatkozatában elárulta, hogy szabadon rendelkezik promóciós jogaival, a korábbi, Don Kinggel kötött szerződése ugyanis lejárt. Brewster elmondta, készen áll arra, hogy visszacsempéssze az izgalmakat a nehézsúlyba.

“A szemsérülésem a címembe került, de tanulok minden küzdelemből, és ha visszatérek, újra nagyon agresszíven fogok küzdeni. A legfőbb erősségem az ütőerőm, ezért mindig a kiütésre fogok törekedni. Megfogadom az amerikai embereknek, hogy a legjobb formámba térek majd vissza, és szívvel lélekkel küzdök majd a győzelemért.” Brewster ehhez még hozzátette, hogy bármelyik világbajnokkal kész megküzdeni, és győzelme esetén nem áll meg addig, amíg az összes vb-öv az ő kezében nem lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik