Élet-Stílus

Lemondott a Győr trénere

Pajkos János, a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzője kedden benyújtotta lemondását. Az Újpest elleni, idei utolsó bajnoki mérkőzésre Reszeli Soós István szakmai igazgató készíti fel az együttest.

Erről Klement Tibor tájékoztatta az MTI-t, az ügyvezető igazgató egyben jelezte, elfogadta Pajkos lemondását. “A vezetőedző többek között az utóbbi időszak eredménytelenségére hivatkozott, valamint arra, hogy az őszi szezon elején általa vállalt ötödik-hatodik hely megszerzésétől elmaradt a felnőtt együttes.”

“A felek a szerződés megszüntetéséről békésen, kulturált módon egyeztek meg, ezért a további kommunikációtól, magyarázatoktól eltekintenek.” – olvasható a közleményben, amelyből kiderül, a szakvezetés még ebben az évben megnevezi Pajkos utódját.

“A klubvezetés továbbra is kitart a korábban kitűzött cél megvalósítása, a fiatal játékosok csapatba építése mellett, s bízik abban, hogy a sérültek felépülését követően eredményesebben szerepel az együttes” – zárul a közlemény. A Győr 16 forduló után 20 ponttal a 11. helyen áll az NB I-ben.


Edzőváltások az idei szezonban
Augusztus 8., Debrecen: Supka Attila helyett Miroslav Beranek (augusztus 12.)
Augusztus 9., Sopron: Selymes Tibor helyett Roberto Landi
Augusztus 30., REAC: Urbán Flórián helyett Aczél Zoltán (szeptember 2.)
Szeptember 12., Sopron: Roberto Landi helyett Selymes Tibor
Október 17., Budapest Honvéd: Aldo Dolcetti helyett Supka Attila
Október 19., Fehérvár: Csertői Aurél helyett Marian Vlak
November 27., Sopron: Selymes Tibor helyett Csertői Aurél
December 5., Győri ETO FC: Pajkos János helyett egy mérkőzésre Reszeli Soós István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik